مغز حلوا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه گیلان است به ضخامت یک تا شش سانتی متر پخته شده از شیره انگور، گرد به قطر 30 سانتی متر که بر سطوح و روی آن تخم کنجد می ریزند و مانند سوهان شکننده است.
طرز تهیه مغز حلوا با شیره انگور...
------------------------------------
• مواد لازم :
مغزگردوی ریز خرد شده .......... 250 گرم
کنجد .......... 200 گرم
شیره انگور .......... به میزان لازم
شیره انگور را در ظرفی گرم کنید ( روی حرارت ) و سپس گردوی خرد شده و کنجد را درون شیره گرم ریخته و خوب مخلوط کنید تا شیره از گردو و کنجد پر شود، سپس یک سینی مسی را کمی چرب کرده و تمام مغز حلوا را درون سینی ریخته و پهن کنید، و اجازه دهید تا خنک شود. این حلوا از شیرینی های سنتی مردم گیلان بوده و بسیار خوشمزه و مقوی است.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: